fbpx

Ma ei leia endale kunagi kaaslast.

Kui naine või mees ei leia endale kaaslast, siis on tal tõenäoliselt mingil ajal tekkinud kindel TEADMINE, et ta ei ole PIISAV. Mis see tähendab?

Igal hommikul tõuseb ta üles mitte lootuses, et ehk täna mul veab vaid kartuses, et äkki mul ei vea. Kui mõni mees talle rohkem tähelepanu osutab, siis selle asemel et uskuda ja loota hetke siirusesse paneb ta end koheselt režiimile: STOPP! OHTLIK! Tema peas hakkab toimuma meeletu arutelu: “ Appi, see on liiga hea, et seda uskuda. Kindlasti on ta gey. Ei, veel hullem…ta on abielus ja tal on kolm last ja mina olen talle vaid lihtne meelelahutus. Seda ei saa ma ometi lubada. Pigem ei lase endale üldse ligi ja jätan mulje, et pole  huvitatud.” Sellise aruteluga see õhtu paraku tihti ka lõppeb, kui just pole võimalust end kiiresti purju juua ja mehele end lihtsalt kaela visata.

Hommikul ärgates tunneb ta aga piinlikust, lubades enam mitte kunagi juua ja hakata tegelema süvaspodiga.

Tihtipeale on sellistel naistel arenenud ka väga tugev alaväärsuskompleks ja selleks, et end pisutki paremini tunda hakkavad nad väga aktiivseteks teiste kritiseerijateks. Neile pakub suurt lohutust, kui mõni vana tuttav end oma abielust lahutab või talle keskööl helistab et oma meest kritiseerida. Ta tunneb end hästi, sest pole ise sellist viga teinud.

Üksik naine või mees ei ole kunagi oma hinges päriselt õnnelik. Puzzle on poolik.

Kuidas sellist olukorda lahendada?

On vaja võtta vastutus iseenda elu ja uskumuste ehk kinnisideede osas. Üks võimalusi on see protsess kohe käima panna astudes peegli ette ja esitades endale küsimus: “ Miks ma endale ei meeldi? Mis on tegelik põhjus?  Kogetud kurbus? Kogetud kurjus? Madal enesehinnang lapsepõlvest?  Või on see lihtsalt haiget saamine lähiminevikust?

Nendele küsimustele leiad vastuse ENDA SEEST. Ära mõtle vaid kuula.

Kui oled neile küsimustele vastuse saanud , siis asu lahendama probleemi. Oluline on TAHTMINE.

Et olla meeldiv teiste inimeste suhtes, et näha olukorra põhjust-tuleb lasta kõigel negatiivsel minna. Astu kujutluses enda kehast välja ja vaata enda päris minale otsa. Vaata teda justkui oma sõbrannat ja ole temaga aus. Sa võid talle öelda kõike, mida ta kuulda ei tahaks. Sa tood välja kõik tema varjatud pahed ja joonistad need kujutluses maas olevale paberile. Sa lased tal vabaneda sopast, mis ei lase välja tulla TÕEL.

Nüüd pane see paber oma kujutluses põlema. Hävita kõik see, mis sulle enda juures ei meeldi.

Alusta puhta lehena. OTSUSTA iseendasse uskuda ja sea endale palju kõrgemad eesmärgid. Ära kulge vaid tegutse teadlikult. Ütle endale otsa vaadates. “ Ma olen väärt palju rohkemat.”  

Uskudes endasse paned uskuma ka teisiSa oled väärt kõige paremat ja kindlasti ei jää sa üksi. Sinu teele astub mees, kes oskab sind hinnata, sest sina ise hindad ennast ja inimesi enda ümber. Usk ja enesekindlus annavad sulle meeletu jõu. Sa tõused tuhast justkui fööniks ja lööd särama.

Comments
  • Anne Nigul
    Vasta

    Ma olen ise ka üks nendest, kes ühiskonnas põlualune on. Vallalisi ja lasteta naisi on aastakümneid tümitatud ja seda tehakse praegugi. Mitte ainult tavainimesed ei tee seda, ka kristlased ilguvad nende kallal täie rauaga.
    Kuid vahetevahel tuleb mu elus hetki, kus ma küsin endalt: miks minu ellu seda õiget tulnud pole? Miks Jumal mind niimoodi karistab? Miks kõik mu püüdlused vastu taevast on lennanud? Miks saadab Taevane Isa mu ellu nilbikuid ja tölle, kes ainult seksi soovivad ja mu keha kohta kohatuid märkusi teevad? Miks facebookis röökivatel usuhulludel on abikaasad ja lapsed kuid minul mitte? Miks olen just mina Eestis ainus naine, kel pole meest ega lapsi, kuid kõikidel teistel on?
    Nendele küsimustele pole ma senini vastust saanud.

Leave a Comment

0

Start typing and press Enter to search